BOOKING AV GRENDEHUSET

Grendehuset leies ut til lukkede arrangementer for inntil 40 personer.

Ved middagsselskaper anbefales inntil ca. 30 personer grunnet kjøkkenkapasiteten.

Lokalet kan kun leies av beboere i Finstad Park.

Gule felt i kalenderen betyr at grendehuset er opptatt. Se også feltet til venstre for nærmere info.

Les om grendehusets utstyr og regler på eget punkt på denne nettsiden: Grendehuset - opplysninger m.v.

Inngåelse av leieforhold innebærer aksept av utleievilkårene.Fyll ut bookingforespørslen på kalenderen under slik:Eksempel på utfylling finnes på siden "GRENDEHUSET. - opplysninger m.v.".* Trykk på "Bestill tid +" (eller merk av dagen (eventuelt den første dagen av flere) du ønsker å leie på selve kalenderen og trykk deretter "Bestill tid +".)

(Du kan "bla" deg fremover, måned for måned i kalenderen.)Sett inn følgende opplysninger i bookingforspørslen:* Fyll ut i hvilket tidsrom (dato, klokkeslett) lokalene ønskes disponert.

Videre:

* I "Navn" skrives fullt navn og adresse på Finstad Park.

* I "E-post" skrives full e-postadresse inn.

* I "Arrangement" skrives: Selskap, Møte eller annet passende og forklarende.

* I "Søknadstekst" kan det skrives en melding til utleier (som ikke synes for andre). Vennligst angi ca. antall personer som skal være tilstede. Sett "*" (stjerne) i feltet ved ingen opplysninger.

* "Informasjon som vises i kalenderen". Det anbefales at det settes "*" (stjerne) i dette feltet. (Feltopplysningen er åpen for alle!! Da bør det eventuelt kun settes opplysninger av allmenn interesse!)Du vil motta en kopi av forespørselen til den e-postadresse du har oppgitt.

Når den er behandlet, vil du motta en melding/bekreftelse til samme e-postadresse.Gule felt i kalender betyr at grendehuset er opptatt. Se også feltet til venstre for nærmere info.
Skriv inn tegnene nedenfor
captcha
;