Oppslagstavle

Oppslag du legger ut her kan redigeres og vil automatisk bli fjernet etter 6 måneder hvis det ikke blir gjort endringer i det.

Oppslaget må aktiveres av deg før det blir vist her. Hvis oppslaget har upassende innhold kan det bli fjernet av styret.
Informasjon Til leie Til salgs Ønskes kjøpt
Ved upassende innhold i oppslagene, ta kontakt med styre. Kontakt oss

Bytte leilighet ?

  • Til leie
Simon

Hei, jeg har en 2-roms leilighet på 66 kvm som er gjort om til 3-roms med 2 soverom + evt. sovealkove (bod). Jeg bor i toppetasjen (13.)med fantastisk utsikt mot sjøen og vestover. Leilighetsnr. er 13050 og tilsvarende leil. i nr. 5 og 3 er hhv. 13008 og 13029. Min leilighet har innglasset balkong, gulvvarme på badet, 2 soverom, kveldssol, ingen naboer over. Leiligheten har et kjøkken som er veldig funksjonelt med mye skap- og skuffeplass, men mange vil nok velge å fornye det. Alle gulv har furuparkett. Godt med kles- og garderobeskap. Jeg er ikke interessert i å bytte til meg en mindre leilighet. Årsaken til at jeg ønsker å bytte leil. er at jeg har blitt 50% ufør - og derfor ønsker å få redusert utgiftene mine (boliglånet). Derfor kan jeg akseptere å bytte med leil. som er østvendt, uten badegulvvarme, etc. mot at den jeg bytter med, betaler meg et mellomlegg i størrelses-orden 200.000-300.000,- Er du ikke interessert i å betale meg et mellomlegg, har det liten hensikt å kontakte meg...jeg har blitt bevegelseshemmet, IKKE hjernedød :-) Kontakt meg på tlf. 90775509. Simon

90775509

Garasjeplass til utleie

  • Til leie
Lasse

Leier ut garasjeplass under Nåkkves Vei 1. Send gjerne mail hvis du er interessert.

Ønsker leie av garasje

  • Ønskes kjøpt
Eirik

Ønsker å leie garasjeplass under Nåkkves vei 1. Ta kontakt på e-post eller telefon.

41629226

Ønsker leie av garasje

  • Ønskes kjøpt
Klekev

Ønsker å leie garasjeplass under Nåkkves vei 3. Ta kontakt på e-post eller SMS :-)

41061272
;