Endret: 27 okt 2016     Opprettet: 9 okt 2016

Quizaften i borettslaget 20. oktober kl. 19:00 - AVLYST

AVLYST GRUNNET FÅ PÅMELDTE Miljøutvalget gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer alle voksne beboere i Nordre Fjeldstad borettslag til en hyggelig quizaften i fellesrommene torsdag 20. ok-tober kl. 19:00. Dette er en fin anledning til å teste sine kunnskaper, samtidig som en blir bedre kjent med andre beboere i borettslaget. 

Quizen gjennomføres ved at deltakerne blir delt opp i grupper på ca. 4-5 personer. Det gjennomføres 2 runder a 25 spørsmål med moderat vanskelighetsgrad innen en rekke ulike sjangre.  Til vinnerlaget vanker det som vanlig en aldri så liten påskjønnelse ☺ 

Kveldens quizmaster er Geir Horvik, som har mange års erfaring som quizdeltaker og quizmaster i Oslo og omegn. Han har tidligere deltatt i NM, EM og VM i quiz, samt del-tatt og vunnet i TV-programmene Jaget (TV2), Singing Bee (TV3) og quizprogrammet Vem Vet Mest (SVT2). 

Miljøutvalget deler inn i lag på forhånd. Send derfor navn, alder og adresse på den/de du ønsker å melde på til Mette Veland (TN14D) på e-post: mette.veland@gmail.com. 
Alternativt kan svarslippen på utdelt skjema legges i postkassen i TN 14D. Påmeldingsfrist er innen 13. oktober.

I tillegg til å dekke quizmaster, stiller miljøutvalget med enkel snacks. Deltakerne tar selv med seg det de ønsker å drikke i løpet av kvelden.

Vi håper på stor oppslutning og gleder oss til en hyggelig kveld ☺

Velkommen skal dere være!

Vennlig hilsen, 

Miljøutvalget